به گزارش رسانه های خبری وکیل VIP، بهترین وکیل پایه یک دادگستری، سایت vakil.vip که یک سایت ارائه خدمات حقوقی به صورت تخصصی بوده در حالیکه یک وکیل پایه یک دادگستری نهایتا در یک یا دو حوزه خاص می تواند به صورت تخصصی فعالیت نماید، اما یک موسسه حقوقی با دارا بودن دپارتمان های تخصصی مختلف و بهره مندی از خدمات مجموعه ای از وکلا، حقوقدانان و کارشناسان ارشد می تواند مجموعه از از خدمات تخصصی حقوقی را به جامعه هدف خود عرضه نماید است با ارائه سرویسها و خدمات جدیدی در این حوزه قصد دارد ارائه خدمات حقوقی به صورت تخصصی و استفاده از خدمات حقوقی انحصاری و متخصص در زمینه فعالیت های عمومی و خاص را تسهیل کند.
اولین قدم در هر پرونده حقوقی یا کیفری انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد است. انتخاب بهترین وکیل از مهمترین اقداماتی است که برای حل مشکلات حقوقی باید در نظر بگیرید. معیار انتخاب یک وکیل حرفه ای، شخصی است که تخصص او در دعوی مورد نظر شما باشد که به وی، وکیل متخصص یا وکیل VIP می گویند. با توجه به بزرگی دادخواستهای حوزه های مختلف، یک وکیل vip باید از پیچیدگی موضوعات مربوط به این موارد آگاهی کافی داشته باشد تا بتواند به درستی حقوق موکل را ادعا و بازیابی کند.
همچنین یک وکیل متخصص دعاوی خصوصی و عمومی میتواند تمام جوانب موضوع اختلاف را ارزیابی کرده و با توجه به پرونده موکل خود، از آن دفاع کند. یکی از خصوصیات مهم وکیل خوب در موسسه وکیل وی آی پی، دانش حقوقی متناسب با نوع تخصص حرفه ای خویش است. ملاک شما برای انتخاب بهترین وکیل در مشهد چیست؟ مدیر عامل موسسه وکیل VIP در زمینه ضرورتها و دلایل راهاندازی این وبسایت گفت: «با توجه به رشد روش های اقتصادی نوین، تنوع معاملات اقتصادی و سرعت پیشرفت علم و اطلاعات در جهان، اقدام به ایجاد 8 دپارتمان تخصصی حقوق در جهت رفع نیاز های حقوقی جامعه نموده است و هر کارشناس ارشد یا وکیل فقط در حوزه تخصصی خود مبادرت به ارائه مشاوره، وکالت و یا سایر خدمات حقوقی می نماید که مسلما نقش مهمی در ارتقا کیفیت و موفقیت خدمات حقوقی مورد نظر با کمترین هزینه های جاری را داشته و باعث می شود تا حضور وکیل در اجتماع بیشتر از گذشته احساس شود.»
وکلای مجموعه وکیل vip متخصص و وکیل پایه یک دادگستری مشهد در زمینه های خانواده (طلاق، نفقه، اجرت المثل، مهریه نفقه فرزند، اثبات عسروحرج زوجه)، ملکی (تخلیه، خلع ید، تصرف عدوانی و…)، کیفری (توهین، افترا، تهدید، فحاشی، مواد مخدر، کلاهبرداری اینترنتی، ضرب وجرح، قتل، سرقت و …)، کمیسیون ماده 100، حقوقی و… می باشند و می توانند به شما مشاوره حقوقی آنلاین فوری و مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته بدهند. قبول وکالت، مشاوره حضوری و غیرحضوری درحوزههای مختلف حقوقی، کیفری، ثبتی، ملکی، مهریه، طلاق و … که تخصص مجموعه وکیل وی آی پی می باشد که با پشتکار توانسته خود را در زمره بهترین وکیل مشهد قرار دهد.
مجموعه وکیل وی آی پی، پروندههای بسیاری در دعاوی، وکیل خانواده (اثبات زوجیت، انکار زوجیت، اثبات نسب، نفی نسب، اثبات کفالت، اثبات رجوع، ثبت واقعه رجوع، ثبت واقعه طلاق، اجازه ازدواج، الزام به بذل مدت، الزام به ثبت ازدواج، استرداد جهیزیه، اعلام تمکین)، وکیل ملکی (اثبات مالکیت، اثبات وقفیت، اثبات تولیت موقوفه، اثبات شراکت، اثبات حق ارتفاق و انتفاع، اثبات نسق زارعانه، اثبات حریم ملک، خلع ید، تسلیط ید، قلع و قمع مستحدثات و نزع اشجار)، ارث (دعاوی مربوط به وصیت، اثبات وصیت تملیکی، اخراج ثلث، تنفیذ وصیت نامه، رد وصیت نامه، تحویل موصی به، عزل وصی از وصایت)، وکیل امور حسبی ( اثبات کفالت، حکم کفالت و سرپرستی، صدور حکم رشد، صدور حکم حجر، رفع حجر) و … موفق عمل کرده است. وکیل VIP (وکیل متخصص)، وکیلی است که درحوزه کاری خود در علم حقوق دارای مهارت و تجربه کاری وموفقیت بالایی باشد. یکی از مهمترین موضوعات و نقاط مهم در انتخاب وکیل این است که شخصی که قرار است پروندهای بهعهده بگیرد تخصص و دانش کافی در این حوزه داشته باشد و به این دلیل امر وکالت یک مسئله کاملاً تخصصی میباشد. مجموعه وکیل VIP با به کارگیری بهترین وکیل پایه یک دادگستری، سالهاست ارائه دهنده خدمات حقوقی به صورت تخصصی بوده است.
معیار انتخاب یک وکیل حرفهای، شخصی است که تخصص او در دعوی مورد نظر شما باشد که به وی، وکیل متخصص یا وکیل VIP میگویند. این مجموعه دارای سابقه وکالت در پرونده های مربوط به دعاوی کیفری و حقوقی میباشد. وکلای متخصص شامل وکیل طلاق، وکیل ملکی، وکیل امور حسبی، وکیل ارث، وکیل امور مالی، وکیل امور ثبتی، وکیل خانواده و … میباشد. بهترین وکیل را برای دعوی حقوقی یا کیفری خود از وکیل وی آی پی بخواهید. گفتنی است موسسه وکیل VIP، به مناسبت این رونمایی، اقدام به تاسیس موسسه حقوقی وکیل VIP کرده و علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فعالیتها و خدمات آن میتوانند به سایت موسسه وکیل VIP به آدرس vakil.vip مراجعه کنند.
ارتباط با وکیل وی آی پی: تلفن مشاورین حقوقی: 09152491040 09152491050 تلفن دفتر: 37063330-051
آدرس: بلوار کلاهدوز _ کلاهدوز 54 ساختمان جامجم طبقه مثبت3 اداری واحد 314
درخت گردو؛ ازجمله درختانی است که به دلیل داشتن مغز گردویی مفید برای بدن، پوست و مو و نیز دارا بودن چوب فوق العاده آن بسیار پرطرفدار است. نهال گردو دارای نژاد هایی مختلفی است که در زمان کاشت نهال گردو؛ بهتر است به فاکتورهایی ازجمله مطابقت وضعیت آب و هوایی منطقه کاشت با نوع نهال، سالم و بدون آفت بودن نهالهای انتخابشده و … توجه زیادی شود.
ولی در عین حال همه نژاد ها در مورد نحوه کاشت درخت گردو؛ و مراقبت های بعد از آن مشابه میباشند و میتوان این موارد را برای همه آنها تعمیم داد. در زمان کاشت باید به نوع خاک، میزان آبیاری، نحوه هرس کردن و نیز مهمتر از همه فاصله بین کاشت درختان گردو، دقت زیادی شود. زیرا درخت گردو؛ مانع رشد درختان دیگر در اطراف خود میشود و فضای بسیار زیادی را اشغال میکند.
اگر به کاشت درخت گردو علاقه دارید، باید بدانید که این محصول، دارای رقمها و گونه های متفاوتی است. به صورت کلی، انواع نژاد گردو را میتوان به دو دسته ایرانی و خارجی تقسیم بندی نمود. همانطور که پیشتر اشاره کردم، انواع ایرانی با کیفیت تر، پرمحصول تر و پرطرفدارتر هستند. گردوهای خارجی نیز اکثرا پیوندی هستند و از لحاظ اقتصادی بهصرفه هستند.
انواع نژادهای ایرانی درخت گردو شامل:
گردوی دماوند؛
گردوی ضیا آباد قزوین،
درخت گردو تویسرکان،
گردوی مراغه،
گردوی خوشه ای،
گردوی اسمیت و… دیگر ارقام محلی باغات گردو که کشت آنها محدود می باشد.
انواع نژادهای خارجی نهال گردو شامل:
درخت گردو چندلر،
گردو فرنور،
گردوی ژنوتیپ آریا،
گردوی اسرائیلی،
درخت گردوی پورتوریکویی،
گردوی پکان،
گردوی فرانکت،
گردو پدرو،
گردو کانادایی و…
در ابتدا برای کاشت نهال گردو؛ لازم است انواع گردو را بشناسید. با ویژگی 2 گونه ی گردو آشنایی پیدا کنید. چرا که کاشت گردو؛ مانند سایر نهال ها و گیاهان نیاز به 1 محیط با آب و هوایی ثابت دارند. همانطور که می دانید از میان 28 رقم از انواع نهال گردو، گونه هایی را باید انتخاب کنید که مناسب برای احداث باغ گردو؛ در مناطق سردسیر باشند. مناطق سردسیر دارای بافت متفاوتی هستند. جغرافیای مناطق سردسیر به گونه ای است که در فصل پاییز بادهای سرد شروع به وزیدن می کنند.
این بادهای سرد پاییزی قابلیت این را دارند که درختان پر بار گردو را نیز از بین ببرند. اگر در این مناطق به اشتباه گونه ای از کاشت گردو؛ را انتخاب کنید، که مناسب این شرایط نیست و در مناطق سرد به میوه دهی نمی رسد، باعث می گردد که باغ گردوی شما از بین برود و به باردهی درختان گردو دست پیدا نکنید.
چرا که نهال ها حساس به دمای محیط و اطراف خود هستند. در صورت کاشت درخت گردو ها در این مناطق، پدیده ی یخ زدگی اتفاق می افتد و این عامل در ابتدا می تواند به نابودی نهال و سرانجام باغ گردو؛ شما منجر شود.
انواع نهال های گردو مناسب کاشت مناطق سردسیر :
نهال گردو کانادایی مناسب ارتفاع تا 2300 متر
گردو فرنور مناسب ارتفاع تا 2300 متر
گردو چندلر مناسب ارتفاع تا 1500 متر
https://www.reddit.com/r/business/comments/x0h9i3/httpsalphanahalir/ |
احداث باغ گردو؛ در مناطق گرمسیر کشور، مانند مناطق سردسیر نیاز به آگاهی دارد. گونه های نهال گردو مناسب برای این مناطق تحمل هوای سرد را ندارند و اصطلاحا مقاوم به سرما نیستند. در مناطق گرمسیر ممکن است با کم آبی مواجه شوید و کم آبی در شهر های جنوب ایران مانند: کیش، قشم، هرمزگان و… بسیار مشهود است. میزان بارش نیز عاملی است که هر ساله نمی توان به آن اکتفا کرد. چرا که 1 سال ممکن است میزان بارش در حد مطلوبی باشد اما سال بعد این میزان به کمترین حد خود برسد.
از بین 28 رقم از انواع نهال گردو؛ هر نهال نیاز به 1 میزان آب دهی دارد و اگر گونه ای را انتخاب کنید که در شرایط درستی قرار نگرفته است و جزو نهال هایی باشد که به سرما و میزان آب دهی زیاد احتیاج داشته باشد؛ ممکن است بار دهی میوه های آن به زمان دیرتری موکول شود. که در نهایت این عامل می تواند سود دهی حاصل از باغ گردوی شما را به تعویق اندازد.
نکته ای که برای کاشت درخت گردو در مناطق گرمسیر حائز اهمیت است؛ این است که نسبت به مناطق سردسیر دارای تنوع زیادی از گونه های نهال گردو نیستید. در نتیجه انتخاب های محدود تری دارید.
انواع گردو مناسب کاشت مناطق گرمسیر :
نهال گردو پکان مناسب ارتفاع تا 200 متر
نهال گردو لارا ارتفاع تا 200 متر
بین اواخر فصل پاییز تا اوایل بهار، به علت شرایط خوب خاک و آب و هوا، میتواند زمان مناسبی برای کاشت نهال گردو، باشد. ولی از آن جاییکه نهال به سرما حساسیت دارد، سعی کنید در زمستان از کاشت seedlings، خودداری نمایید. نهال ها را نیز بلافاصله قبل از اینکه جوانه بزنند، باید در خاک مناسب و مساعد کاشت.
اکنون اجازه دهید که بحث را اندکی تخصصیتر کنیم و وارد مقوله کاشت درخت گردو شویم. به صورت تخخصی ، کاشت درختان گردو، میتواند از دو روش زیر انجام بپذیرد:
تهیه بذر و کاشت آن:
در این صورت شما باید بذر گردو مناسب و باکیفیت خریداری کنید، آن را عموما در یک ظرف اب به مدت 72 ساعت تا 1 هفته قرار داده و پس ریشه زدن در ظرف کوچک خاک قرار داده و سپس در خاک باغ بکارید. منتظر شوید تا به اندازه کافی رشد کرده و سپس به محل اصلی کاشت، منتقل کنید. البته این روش چون پردردسر است، چندان توصیه نمیشود.
تهیه نهال و کاشت آن:
راحت ترین روش برای کاشت درختان گردو است و تنها کافی است که با مراجعه به نهالستانها معتبر مانند آریا نهال، نهالی با کیفیت را خریداری نموده و سپس آماده سازی زمین، آن را کاشته و مراقبت نمایید. البته باید بدانید که کاشت این درخت در باغچه نیز ممکن است، اما به دلیل محدودیت در فضا، ممکن است محصول چندانی نداشته باشد.
به صورت کلی، بهترین شرایط برای کاشت نهال گردو، آب و هوای سرد و کوهستانی است؛ اما نه آنقدر سرد که در حد یخبندان باشد و به آن آسیب بزند. از طرف دیگر این درخت برای اینکه بیشترین و باکیفیتترین محصول را داشته باشد، باید در معرض گرما نیز باشد. بهترین دما برای کاشت درخت گردو، از -10 درجه الی 38 درجه سانتیگراد است. البته برخی از انواع و رقمهای این درخت وجود دارند که در برابر سرمای زمستانه، از خود مقاومت بیشتری نشان میدهند.
محل قرار گیری پیوند بسیار مهم است. بعد از کندن خاک برای کاشت نهال گردو و آماده سازی شرایط مناسب کاشت، محل پیوند باید حدود 15 سانتی متر از سطح خاک بالاتر باشد تا ریشه ها به طور مرتب در خاک قرار گیرند و درهم تنیده نشوند.
معمولاً مقداری خاک به شکل کله قند در انتهای چاله نهال ریخته شده و ریشه های نهال را به طور مرتب روی آن قرار میدهند. ریشه ها با خاک زهکشی پوشانده شده و می توانید ناحیه اطراف نهال ها را در یک کاسه شکل دهید تا آب به خوبی حل گشته و در نهایت جذب ریشه شود.
نهال را عمود بر سطح زمین قرار دهید و بررسی کنید که از دو طرف نیز یکسان و تراز باشد.
قبل از آب دادن، معمولاً خاک اطراف گیاهچه با یک ضربه پا فشرده گشته و فوراً آب گیری انجام می شود. از آن پس باید نهال ها آبیاری شوند تا گیاه ریشه های جدیدی تولید کند و بیشترین میزان رطوبت خاک را داشته باشد.
ارتفاع چاله ها بهتر هست ?? سانت و قطر ?? سانت باشد.
از ریختن کودهای حیوانی نپوسیده به شدت خودداری کنید. (برای تقویت رشد بیشتر اندام های رویشی از اواخر فروردین ماه کودهای شیمیایی اطلاع خواهیم داد تا استفاده بکنید)
دقت شود محل پیوندها حتما ?-?? سانت بالاتر از سطح خاک باشد.
موقع کاشت نهال گردو بایستی به شاخه اصلی (رنگ محافظ تنه) با قلم مویی رنگ آمیزی بکنید. این رنگ را میتونید از محصولات کشاورزی تهیه کنید.
برای زمینهایی که طریقه آبیاری درخت گردو بصورت غرقابی است و قطره ای نیست، حتما برای هر نهال تشتک درست بکنید تا موقع آبیاری نهال گردو، آب با تنه نهال برخورد نکند و باعث آفت و پوسیدگی طوقه نشود.
آبیاری نهال گردو بلافاصله پس از کاشت باید انجام شود.
برای کاشت نهال گردو؛ باید حفرههایی را در خاک ایجاد کنید. فاصله بین این حفره یا چاله ها میتواند بین 6 تا 7 متر باشد تا فضای لازم برای رشد trees، آماده شود. فاصله بین نهال ها برای کسب انرژی آفتاب و نیز جذب مواد مغذی از خاک بسیار مهم و حیاتی هست. نهال ها باید در عمق بین 5 تا 8 سانتیمتر در داخل خاک قرار گیرند.
البته چیزی که در کاشت نهال بسیار حائز اهمیت می باشد، انتخاب نهالی مناسب با جغرافیای کاشت شما می باشد. برای مثال در مناطق معتدل تا نسبتا سردسیر، از ارقامی مانند: نهال گردو چندلر، نهال گردو فرنور، نهال گردو اسرائیلی، نهال گردو خوشه ای و… استفاده می شود و در ارتفاعات بسیار کم و مناطق گرمسیر از ارقامی مانند: نهال گردو ژنوتیپ و یا گردو پکان استفاده می شود.
برای کاشت درخت گردو، فصل بهار بهترین زمان است. توصیه میشود که اگر قصد دارید کاشت را با هدف احداث باغ انجام دهید، از نهال استفاده نمایید. برای کاشت گردو، در گام اول بهتر است تمامی علف های هرز باغ را ریشه کن کنید و خاک را نیز آماده کنید. خاک باید تهویه و زهکشی مطلوب داشته باشد و PH آن نیز بین 6 الی 7 باشد.
از آنجایی که ریشه گردو تا 3 متر هم در خاک فرو میرود، بهتر است که خاک کاشت، نرم باشد. هر اندازه که محیط کاشت نورگیرتر باشد، باردهی بهتر خواهد بود؛ از همین روی، توصیه میشود که درختان گردو را با فاصله بکاریم. حداکثر فاصله هر درخت، بسته به نژاد آن از 7 متر تا 12 متر باشد. در ارقام قدیمی باغات گردو حداقل 10 متر را در نظر می گرفتند اما در باغات نوین کشاورزی جدید که ارقام پیوندی استفاده می شود، از الگوی کاشت 7 متر مربع استفاده می شود.
خاک یکی از مهم ترین و مؤثر ترین مواردی است که در تنومندی و باردهی درخت گردو؛ تأثیر فوق العادهای دارد. خاک میتواند مواد مغذی موردنیاز گیاه را تأمین کرده و کیفیت محصول را نیز ارتقا ببخشد. خاک مناسب برای کاشتن نهال گردو؛ باید بافت ماسهای ریز داشته باشد تا شرایط را برای پیشروی ریشه مهیا نماید.
در مسیر رشد ریشه نباید سنگریزه و یا رسوبات شن و ماسه باشد، چون ریشه تا عمق سه متری خاک نفوذ خواهد کرد. پی هاش (ph) مناسب خاک نیز باید در حدود 6 تا 6.5 باشد تا درخت گردو، با آن سازگاری پیدا کند. برای اینکه مطمئن شوید خاک از هر نظر برای کاشت نهال گردو، آماده است، بهتر است نمونهای از خاک را به آزمایشگاه برده و با توجه به کمبود مواد مهم مفید در آن، تمهیدات لازم را برای رفع آن ها اتخاذ نمایید.
بعد از کاشت نهال های گردو؛ بهتر است آبیاری را شروع کنید. نهال های جوان نیاز به آبیاری ممتد دارند و بهتر است برای رفع کمبود آب از آبیاری قطرهای نیز استفاده شود. هرچه سن درخت بالاتر رود، به علت قوی تر شدن ریشه در جذب مواد معدنی از خاک، مدت زمان و میزان آبیاری نیز کاسته میشود. زمانی که درخت گردو دوساله شد، میتوانید در ماه یک تا سه بار آبیاری را انجام دهید. نکتهای که باید توجه شود این است که آبیاری زیاد نیز به ریشه درخت آسیب زیادی وارد میکند. بنابراین به تعداد و میزان آبیاری باید بسیار دقت نمایید.
میزان آبیاری درختان گردو، به منطقه و محیط کاشت آنها بستگی دارد. طبیعی است که در مناطق خشک، آبیاری اهمیت بیشتری پیدا میکند. علاوهبرآن، سن درخت نیز در میزان آبیاری دخیل است. بهطور کلی، آبیاری این درخت در دوسال اول کاشت، اهمیت زیادی دارد و باید بهصورت منظم و به مقدار زیاد انجام شود. اما با رشد و بلوغ درخت، این میزان کاهش مییابد. در مناطق خشک و گرمسیری، باید آبیاری دستی نیز صورت بگیرد.
بعد از کاشت نهال گردو، میتوان آن را به چند صورت آبیاری کرد: غرقابی، نواری، قطرهای، بارانی و بابلر. در آخر باید توجه داشته باشید که در فصل پاییز و به خصوص زمستان، این درخت دیگر نیازی به آبیاری ندارد. توصیه میشود که آبیاری درخت بعد از اتمام مهر، متوقف شود؛ زیراکه آبیاری در این دو فصل، باعث آسیب به درخت خواهد شد.
بعد از کاشت نهال گردو و افزایش سن کاشت، باید هرس را انجام دهید. همچنین حذف علف های هرز باید قبل از زمان کاشت گردو؛ و نیز در مدت رشد نهال ادامه داشته باشد. برای هرس کردن درخت گردو زمان مناسب و انتخاب شاخه هایی که باید هرس شوند، اهمیت زیادی دارد. بهترین فصل برای هرس درخت گردو، در فصل بهار و تابستان است. دلایل زیر میتواند علل انتخاب این فصل برای هرس می باشد.
زمانی که شاخه برش داده میشود، در سطح رویی محل برش شیرهای خارج می شود که ناشی از فشار ریشه های قوی درخت به سمت بیرون است.
زمانی که در فصل سرد، هرس انجام شود، این شیره یخزده و میتواند باعث آسیب به بافت درخت شود. بنابراین نباید در فصل سرد هرس درخت گردو، انجام شود.
یکی دیگر از علل عدم هرس شاخهها در فصل سرد، رطوبت در محل برش درخت و احتمال شیوع بیماری ها و آفات بوده که آسیب جدی به محصول و میوه گردو وارد خواهد کرد.
برای هرس مناسب درخت گردو، ابتدا باید نژاد آن را به خوبی بشناسید و با فیزیک هر نژاد، به خوبی آشنایی داشته باشید؛ زیرا که با توجه به فیزیک هر درخت، باید شاخههای خاصی را هرس نمود. هرس موجب میشود که درخت اندازه مناسبی داشته باشد، قدرت رشد و باردهی آن حفظ شود.
شاخههای خشک و مزاحم حذف و در عوض شاخههای تازه جایگزین شوند.برای درختان جوان و میانسال باید انتهای شاخههای 3 ساله، و برای درختهای بالغ، باید انتهای شاخههای 4-5 ساله را برید.
کود دهی برای تقویت خاک بسیار ضروری و لازم به نظر می رسد. ولی اینکه چه کودی برای کاشت نهال گردو؛ مناسب است مسئله مهمی می باشد، زیرا کود دهی بیش از نیاز درخت بجای افزایش کیفیت و کمیت محصول، باعث از بین رفتن آن خواهد شد. برای این کار توصیه میشود مقداری از خاک را به آزمایشگاه برده تا در آنجا آنالیز های لازم روی خاک انجام شود و میزان فقر مواد معدنی را شناسایی نمایند. سپس بر اساس کمبودهای خاک، کود دهی مناسب را شروع نمایید.
زمان کود دهی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. توصیه میشود کود دهی را در فصل بهار و قبل از اینکه گردوهای جدید شروع به رشد نمایند انجام دهید. کود های مهم شامل کود نیتروژن برای تشکیل اسید های آمینه در محصول گردو، کود فسفر برای رشد گیاه و بهبود روند فتوسنتز و کود پتاسیم برای بالا بردن سطح ایمنی trees walnuts، در برابر بیماری ها و آفات میباشد.
به صورت کلی، درخت گردو بخاطر ویژگیهایی که دارد، نه تنها آفت خاصی ندارد، بلکه آفتها را دفع نیز میکند. در این میان تنها سنجاب را میتوان آفت این درخت به شمار آورد. برای مقابله با آن نیز توصیه میشود تا شاخههایی که در ارتفاع کمتر از 1 متر قرار دارند را ببریم و به تنه درخت نیز رنگ محافظ بزنیم. اگر درخت باز هم دچار آفات حشرهای شد، میتوانیم از سموم ارگانیک استفاده کنیم.
دفع آفت و بیماری در درخت گردو؛ با توجه به حجم زیاد آن تا حدودی سخت می باشد. بنابراین تا می توانید بهتر است از بروز بیماری های درخت گردو؛ باید پیشگیری نمایید. این آفات غیر از اینکه به محصول آسیبزده و کیفیت آن را پایین میآورد، برای افرادی که قصد استفاده از چوب درخت گردو ؛ را دارند نیز بسیار ضرر رساننده است؛ زیرا برخی ویروسها و باکتریها در تنه درخت رشد کرده و به آن آسیب وارد میکند.
مهم ترین این آفات شامل کرم گردو، کرم میوه، مگس پوست خوار و …می باشند. نکتهای که باید توجه زیادی شود، انتخاب نهال قبل از کاشت گردو؛ است که باید در مورد خرید آن دقت زیادی شود تا بدون آفت و بیماری باشد.
بعد از برداشت محصول درخت گردو، برای اینکه بتوان آنها را روانه بازار کرد، لازم است که ابتدا مراحلی را پشت سر گذاشت و به عبارت دیگر، باید گردوها را خشک نمود. خشک کردن گردو، باعث میشود که وزن آن ثابت مانده و خالص باشد، به علاوه از فساد و کپک زدن آن نیز جلوگیری میشود. قبل از شروع فرآیند خشک کردن، ابتدا باید پوست سبز گردوها را از بدنه ی چوبی گردو جدا کرد و سپس مغز را شست. بعد از این دو کار، گردو را میتوان به دو روش سنتی و صنعتی، خشک نمود.
برای خشک کردن به روش سنتی، معمولا محصول را روی ملحفه پهن کرده و در محیطی که از تابش مستقیم آفتاب دور باشد، قرار میدهند. هر چند روز یکبار هم گردوها را جا به جا میکنند تا از هر طرف به خوبی خشک شوند. از طرف دیگر، در روش صنعتی، معمولا گردوها را در اتاقی مخصوص که کف آن از توری است، قرار میدهند. در این اتاق گرمکن وجود دارد و گرما به کمک فن، به خوبی جا به جا میشود.