چه پرده ای برای خانه شما مناسب است؟

چه پرده ای برای خانه شما مناسب است؟

ixce_p3.jpg

اگر خانه شما کوچک است پیشنهاد می شود که از پرده پذیرایی با رنگ روشن و پارچه های سبک مانند تور و حریر، به ویژه حریرهای هم رنگ دیوار، استفاده کنید. این پرده ها در عین شیک بودن و سادگی، این امکان را برای شما فراهم می کنند که از حداکثر نور طبیعی برای نوردهی فضای مورد نظر خود استفاده کنید. همان طور که می دانید به کارگیری رنگ های روشن و استفاده از نور زیاد باعث می شود که خانه شما بزرگ تر به نظر برسد. بنابراین برای خانه های کوچک هرگز نباید از پرده هایی با پارچه های ضخیم، سنگین و طرح دار با گل های بزرگ و شلوغ استفاده کنید. پارچه های مخمل نیز انتخاب مناسبی برای خانه های کوچک نیستند.

اگر سقف خانه شما کوتاه است، نباید از والان و کتیبه های شلوغ و پر نقش و نگار استفاده کنید؛ به جای آن می توانید به سراغ قاب های چوبی ساده و ظریف رفته و به این ترتیب باعث بلندتر به نظر رسیدن ارتفاع سقف سالن پذیرایی خانه خود شوید. همچنین می توانید قد پرده را بلندتر از پنجره تان، از سقف تا کف زمین، در نظر بگیرید و با ایجاد خطای دید کاری کنید که سقف خانه تان بلندتر به نظر برسد.

در صورت کم نور بودن خانه تان باید حتما از پرده های نازک و ظریف مانند پرده های حریر و توری استفاده کنید. اصلی ترین دلیل استفاده از پرده، کم کردن نور محیط است و طبیعتا وقتی فضای مورد نظر شما کم نور است نیازی به استفاده از پرده های ضخیم با رنگ های تیره نیست.

اگر سالن پذیرایی خانه شما پنجره های چند تکه دارد، به طور مثال روی یک دیوار دو پنجره با فاصله نسبتا کم دارید، می توانید از یک پرده عریض تر برای هر دو پنجره استفاده کنید. به این ترتیب خانه تان بزرگ تر به نظر می رسد. این مدل پرده بسیار شیک تر و زیبا تر از استفاده از چند پرده کوچک و جدا برای پنجره ها است.

1ex9_p4.jpg

اما اگر فاصله این دو پنجره زیاد باشد، دیگر نمی توان از این ترفند استفاده کرد. در این صورت برای پر کردن فضای خالی بین پنجره ها می توانید تابلویی روی دیوار نصب کرده یا از دکور و سنگ های آنتیک استفاده کنید.

برای سالن هایی که پنجره های کوچکی دارد، فرقی نمی کند که پنجره ها کوتاه باشد یا قدی، در هر صورت بهتر است از پرده های بلند از سقف تا کف زمین استفاده کنید. پرده های کوتاه بیشتر برای فضاهایی مانند اتاق خواب مناسب هستند تا سالن پذیرایی. علاوه بر طول پرده، بهتر است هنگام دوخت پرده های پذیرایی کمی هم عرض پرده را بیشتر از عرض پنجره در نظر بگیرید.

انتخاب رنگ مناسب برای پرده به دکوراسیون داخلی سالن پذیرایی شما بستگی دارد. بهتر است اگر از مبلمان و فرش های پر نقش و نگار و شلوغ استفاده کرده اید، از پرده های ساده استفاده کنید و برعکس؛ اگر در طراحی دکوراسیون سالن پذیرایی منزل خود از مبل های تک رنگ و فرش هایی با طرح و نقش خلوت تر استفاده کرده اید، به سراغ پرده های سلطنتی کلاسیک بروید.

برای سالن هایی که در دکوراسیون آن ها از یک یا دو رنگ استفاده شده است، بهتر است پرده هایی با رنگ های شاد به کار ببرید و از همان رنگ در کوسن و رومیزی و ... نیز استفاده کنید تا یک هارمونی در خانه خود به وجود آورید.

شما می توانید ضمن دریافت مشاوره رایگان از آقای پرده، آلبومی از انواع نمونه پرده های پذیرایی را مشاهده کرده و پرده مناسبی برای سالن پذیرایی منزل خود تهیه کنید. به این منظور می توانید با شماره های 09122726154 و 09902918257 تماس حاصل فرمایید.

منبع: اطلاع نیوز

افزونه پیامک ووکامرس

p781_w2.png

 

در این مقاله می‌خواهیم در مورد افزونه پیامک ووکامرس و نحوه اتصال ووکامرس به پنل اس ام اس با شما صحبت کنیم؛ همراه ما باشید تا بتوانید فروشگاه ووکامرس را به سامانه پیامک متصل کنید و پیامک اطلاع رسانی بعد از ثبت سفارش با سرعت بالا و کمتر از ? ثانیه برای مدیریت و مشتری سایت ارسال شود.

برای ارسال پیامک از طریق سامانه ووکامرس نیاز است تا شما یک پنل پیامک از اس ام اس فا داشته باشید

افزونه پیامک ووکامرس برای ارسال پیامک اطلاع رسانی بعد از ثبت سفارش در سایت است، تا هنگامی که خرید در سایت شما انجام می شود یا یک سفارش لغو می شود… برای شما به عنوان مدیریت و برای مشتری پیامک ارسال شود.

قابلیت افزونه پیامک ووکامرس

افزونه پیامک ووکامرس فارسی قابلیت‌های بسیار زیادی را به مدیران فروشگاه اینترنتی ووکامرس قرار می دهد که در اینجا به قابلیت‌های مهم افزونه اشاره می‌کنیم.

ارسال پیامک به مشتری هنگام خرید محصول

• ارسال پیامک به مشتری هنگام تغییر وضعیت سفارش

• ارسال پیامک به مشتری زمان عرضه موجودی جدید کالا

• ارسال پیامک به مشتری در زمان جشنواره و پیشنهاد شگفت انگیز

• ارسال پیامک به مدیر سایت بعد از ثبت سفارش

• ارسال پیامک به مدیر سایت قبل از اتمام موجودی کالا

• ارسال پیامک به مدیر سایت هنگام اتمام موجودی کالا

چه کسی فیبرهای نوری را اختراع کرده است؟

 

فیبرهای نوری

صدها سال است که انسان ها به کمک بازتاب نور خورشید در طی روز و استفاده از نور فانوس در شب ارتباط برقرار کرده است. سیگنال دهنده های نیروی دریایی هنوز هم به کمک چراغ های چشمک زن قدرتمند برای انتقال پیام های رمزگذاری شده به کشتی های دیگر استفاده می کنند. ارتباطات نوری محدود به نقاط و خطوط ساده نوری نشده است.این واقعیت جالب است که الکساندر گراهام بل اندکی پس از اختراع تلفن خود دستگاهی را به نام “فوتوفون” اختراع کرد. فوتوفون بل، پرتوی بازتاب شده ی نور خورشید را بر روی یک دتکتور سلنیومی در فاصله چند صد متری متمرکز می کرد.

درواقع فوتوفون،یک وسیله ارتباطی با قابلیت تراگسیل صدا از طریق یک پرتو نور بود.

با این دستگاه ، بل میتوانست یک پیام صوتی را از طریق پرتوی نور منتقل کند. این ایده برای سالهای طولانی باقی ماند. اخیرا ، ایده انتقال نور از طریق فیبر نوری نازک دوباره زنده شده و در فناوری ارتباطات مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از نور به عنوان موج حامل در فیبر نوری نسبت به حامل های موج رادیویی برتری هایی از قبیل پهنای باند بسیار وسیع تر و مصونیت از تداخل الکترومغناطیسی دارد.

همچنین از فیبر های نوری برای انتقال نور به مکان های غیرقابل دسترس استفاده می شود . استفاده از ابزارهای دارای فیبر نوری در صنعت بسیار رایج است و اهمیت آنها به عنوان ابزارهای تشخیصی در پزشکی اثبات شده است.

اخیراً فناوری فیبر نوری به یک سیستم ارتباطی با قابلیت های بسیار عظیم تبدیل شده است.

یکی از ویژگی های چنین سیستمی ، توانایی آن در انتقال هزاران مکالمه تلفنی ، چندین برنامه تلویزیونی و سیگنال های بیشمار بین ایستگاه ها از طریق یک یا دو فیبر نوری انعطاف پذیر و نازک است. بدون شک به دلیل ظرفیت فوق العاده حمل اطلاعات ( پهنای باند) سیستم فیبر نوری ، دستگاه هایی نظیر تلویزیون دو طرفه طراحی شده است که قبل از توسعه فیبر نوری بسیار پرهزینه بوده است.

علاوه بر ارائه پهنای باند بسیار گسترده ، سیستم فیبر نوری دارای کابل های بسیار نازک و سبک وزن است. فیبر نوری به همراه محافظش معمولاً ?.? میلی متر قطر دارد ، اما می تواند با یک دسته سیم مسی به قطر ?.?? سانتی متر که اکنون برای حمل همان مقدار سیگنال استفاده می شود ، جایگزین شود.

فیبرهای نوری چگونه کار می کنند؟

انتشار نور در فیبر نوری مستلزم این است که نور کاملاً درون فیبر محدود شود.

این امر با انعکاس داخلی کامل و انکسار مداوم انجام می شود.

انواع مختلف فیبر های نوری

سه نوع فیبر نوری وجود دارد که بر اساس مدل پخش نور توسط آنها، طبقه بندی می شوند:

?. فیبر نوری تک حالتی یا سینگل مد (Single-mode)

?. فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)با ضریب شکست پله ای

?. فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)با ضریب شکست مرحله ای

?.فیبرهای نوری ریزساختار(microstructured) نوع جدیدی ازفیبر های نوری هستند که با سه مورد فوق تفاوت هایی دارند. تفاوت اصلی این دو ، در روش کنترل نور می باشد.

چرا باید درباره ی انواع مختلف فیبر های نوری اطلاع داشته باشید؟

استفاده از انواع مختلف فیبرهای نوری برای برقراری ارتباط ، به شناخت صحیح آنها وابسته است. مهندسان ارتباطات یا تکنسین های شبکه ، قبل از طراحی شبکه ای ازفیبر های نوری باید به خوبی از اصول اولیه فیبر های نوری و کارایی آنها آگاهی داشته باشند تا بتوانند به خوبی تصمیم گیری کنند.

شناختن فیبر های نوری به شما کمک می کند تا براساس نیاز خود یک تصمیم هوشمندانه بگیرید.

تک حالتی و چند حالتی بودن فیبر نوری یعنی چه؟ / نظریه حالت چیست؟

ما قصد داریم داده ها را با استفاده از نور انتقال دهیم. از این رو ، از فیبرهای نوری استفاده می کنیم . فیبر های نوری کابلهای مخصوصی هستند که می توانند پرتوی نور را هدایت کنند.

برای درک رفتار امواج الکترومغناطیسی در موج برها ، از نظریه ای استفاده می کنیم که به عنوان تئوری حالت شناخته می شود. تئوری حالت در اصل امواج الکترومغناطیسی را بر اساس طول موج به حالت های مختلف طبقه بندی می کند. شما می توانید در ادامه ی این مقاله تئوری حالت نور را یاد بگیرید.

فیبر نوری تک حالتی یا سینگل مد (Single-mode)

single mode fiber optic cable

همان طور که از نام آن پیدا است ، این نوع فیبر نوری تنها یک حالت نور را منتقل می کند. به عبارت دیگر ، می تواند تنها یک طول موج از نور را در طول خود حمل کند.

این طول موج معمولاً ???? نانومتر یا ???? نانومتر است.

ممکن است شما فکر کنید که این امر ، قابلیت انتقال اطلاعات را محدود می کند. اما فیبر نوری تک حالتی بسیار بهتر ازفیبر های نوری چند حالتی کار می کند زیرا پهنای باند بیشتری دارد و بنابراین سرعت آن بی نظیر است.

جالب است که بدانید فیبر های تک حالتی بعد ازفیبر های چند حالتی به وجود آمده اند. درواقع آنها جدیدتر از کابل های چند حالتی هستند.

این کابل ها می توانند با داشتن یک هسته کوچک فقط یک حالت نور را انتقال دهند. درواقع می توانیم بگوییم که در اصل قطر هسته به اندازه ی طول موج نوری است که از آن عبور می کند.

فقط لیزرها به عنوان منبع نور استفاده می شوند. نور مورد استفاده درفیبر های تک حالتی در بخش مرئی طیف قابل رویت نیستند.

از آنجا که نور در یک مسیر مستقیم حرکت می کند ، تلفات کمتری دارد و می توان از آن در برنامه هایی که به مسافت طولانی تر نیاز دارند استفاده کرد.

یک نقطه ضعف فیبر تک حالتی این است که جفت شدن آنها سخت است.

فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)

multi mode fiber optic cable

همانطور که از نام آن پیدا است ، این نوع ازفیبر های نوری اجازه می دهند تا چندین حالت نور در امتداد محور آنها حرکت کنند.

برای توضیح بیشتر می توانیم بگوییم ، آنها می توانند این کار را با داشتن هسته قطورتر انجام دهند.

طول موج امواج نور درفیبر های چند حالتی در طیف مرئی از ??? تا ???? نانومتر قرار دارند.

بازتاب امواج داخل فیبر چند حالتی در هر حالت با زوایای مختلفی اتفاق می افتد. در نتیجه ، بر اساس این زاویه ها ، تعداد بازتاب ها می توانند متفاوت باشند.

از آنجا که اساس فیبر نوری برای برقراری ارتباط ، بازتاب داخلی است ، تمام حالت های دارای زاویه حادثه که باعث انعکاس کامل داخلی نمی شوند ، توسط روکش جذب می شوند.

ما می توانیم حالتی با مرتبه بالاتر داشته باشیم ، امواج عرضی بر محور موجبر موج می توانند بارها منعکس شوند. در حقیقت ، به دلیل افزایش بازتاب در زوایای غیرمعمول ، حالت های مرتبه بالاتر می توانند کاملاً درون کابل از بین بروند.

حالت های دارای مرتبه پایین نسبتاً عرضی یا حتی کاملاً مستقیم اند و از این رو نسبتاً بهتر هدایت می شوند.

دو نوع فیبر نوری چند حالتی وجود دارد:

  • فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)با ضریب شکست پله ای
  • فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)با ضریب شکست پله ای مرحله ای

types of multimode fiber stepped index and graded index

  1. فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)با ضریب شکست پله ای

ضریب شکست هسته مولتی مد در کل کابل یکنواخت است.

  1. فیبر نوری چند حالتی یا مالتی مد (Multimode)با ضریب شکست پله ای مرحله ای

ضریب شکست هسته از شعاع مرکزی تا سطح آن تغییر می کند.

این موضوع چه اهمیتی دارد؟

اگر به شکل فیبر های چند حالتی با ضریب شکست پله ای و مرحله ای نگاه کنید ، متوجه خواهید شد که امواج موجود در فیبر چند حالتی با ضریب شکست پله ای در زمانهای مختلف به یک نقطه واحد می رسند. این امر به این دلیل است که حالت های مختلف ،سرعت های مختلفی دارند. در نتیجه این امر باعث کاهش پهنای باند می شود. به این کار پراکندگی یا تحریف میانی گفته می شود.

با این حال ، این مسئله با استفاده ازفیبر های مالتی مد با ضریب شکست مرحله ای قابل کاهش است.

فیبر های نوری ریزساختار

اینها انواع جدیدی از کابل های فیبر نوری هستند. آنها مفهومی کاملاً متفاوت از استفاده از نور برای برقراری ارتباط را بیان می کنند. در انواع فیبر های نوری که در بالا به آنها اشاره شد ، انتقال نور به دلیل وجود بازتاب کلی داخلی و شاخص های انکسار هسته و روکش انجام می شد. درفیبر های نوری ریزساختار ، از ساختار فیزیکی موج بر در مقیاس نانو برای هدایت نور استفاده می شود.

انواع مختلف فیبر های نوری ریزساختار عبارت اند از:

• کریستال های فوتونی

•فیبر های Air-clad یا double-clad

•فیبر های فرنل

منابع :

https://physicsabout.com/fiber-optic/

https://technobyte.org/types-of-optical-fibers-structure-of-optical-fibers/

 

The post چه کسی فیبرهای نوری را اختراع کرده است؟ appeared first on فروشگاه اینترنتی نود - Node Shop.

نگهداری‌های پس از ایمپلنت ‌به چه صورت است؟

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان از متدهایی است که درست بسان دندانی سالم و طبیعی می ماند و جایگزین دندان می شود.

چه افرادی کاندیدای ایمپلنت هستند؟


افراد دارای شرایط ذیل کاندیدای مناسبی برای انجام ایمپلنت می باشند:
1-
استخوان ناحیه مربوطه باید از نظر تراکم،ارتفاع و قطر آمادگی لازم داشته باشند.
2-
مراجعه کننده نباید دارای بیماری لثه ای بوده و بهداشت باید در حد بالا بالایی باشد.
3-
استعمال دخانیات برای این بیماران ممنوع می باشد.
4-
بیمار باید از نظر وضعیت بدنی سالم باشد و به بیماری هایی من جمله دیابت پیشرفته،سرطان و سایر اینگونه بیماری ها مبتلا نباشد.
لطفا برای دیدن فیلم توسط دکتر بزرگ روی لینک ایمپلنت دندان کلیک نمایید.


 

نگهداری‌های پس از ایمپلنت ‌به چه صورت است؟


پس از انجام ایمپلنت، رعایت بهداشت باید به بهترین شکل صورت بگیرد. در غیر این صورت استخوان اطراف ایمپلنت و نیز لثه دچار عفونت شده سپس ایمپلنت مانند دندانی طبیعی لق می شود و باید آن را خارج کرد.
 

در‌مورد پروتز‌های روی ایمپلنت توضیحاتی می‌دهید؟


در مواقعی که بیمار فقط یک دندان از دست رفته داشته باشد،می توان آن را ایمپلنت جایگزین کرد اما اگر جای زیادی از دندان-ها خالی باشد،آنگاه ایمپلنت ها به عنوان پایه های بریج مورد استفاده قرار می گیرند.از دیگر موارد استفاده از ایمپلنت مربوط به آن دسته از بیمارانی است که برای مدت مدیدی دندان های خود را از دست داده اند و دارای دندان مصنوعی می باشند. بدین صورت با سپری شدن زمان دندان مصنوعی فک پایین به دلیل تخریب استخوان فک لق می شود.
بهترین گزینه برای درمان کردن این قبیل از بیماران این است که حداقل دو ایمپلنت در گرداگرد دندان های نیش فک پایین قرار دهند.یعنی روی آن ها دو گیره به صورتی قرار گیرد که در داخل دندان مصنوعی قفل شود.این عمل از بروز لق شدن آن جلوگیری به عمل می آورد.
بررسی کامل قیمت و هزینه های کاشت ایمپلنت دندان
متقاضیان ایمپلنت برای ترمیم دندان روز به روز بیشتر می شود.اما یکی از مهم ترین موانع در استفاده از این روش، هزینه ی سرسام آور این عمل است.در ادامه به این موضوع بیشتر خواهیم پرداخت.
 

ایمپلنت دندان


ایمپلنت دندان از متدهایی است که درست بسان دندانی سالم و طبیعی می ماند و جایگزین دندان می شود. انتخاب نوع آن بستگی به عوامل مختلفی دارد من جمله: نوع پروتز،وضعیتی که استخوان فک دارد و همینطور شرایط بیمار و از همه مهم تر قیمت ایمپلنت دندان...نکته ی مهم این است که بیمار باید همانند دندان طبیعی از ایمپلنت دندان خود مراقبت کند و هم چنین فشار بیش از حد بر ایمپلنت دندان صحیح نمی باشد.
در مورد نگرانی های زیاد به خاطر این عمل باید بگویم که شما تنها نیستید.یکی از بزرگترین دغدغه های بیماران مربوط به همین هزینه ی درمان می باشد.بنا بر شرایطی که هر بیمار دارد،قیمت ایمپلنت دندان متفاوت می باشد.بهترین روش برای دانستن قیمت دقیق این است که مشاوره رایگان بگیرید و از پزشکتان بخواهید که همه چیز را برایتان توضیح بدهد.بهتراست پزشکی را انتخاب کنید که همه ی مراحل دندانتان را من جمله کاشت و روکش،در یکجا انجام دهید.اینگونه کمی از هزینه های این عمل کاسته می شود و دیگر نیاز نخواهید داشت تا به مطب های مختلفی مراجعه کنید.
 

نوع ایمپلنت


هزینه های ایمپلنت دندان از عوامل گوناگونی سرچشمه می گیرد.روش درمانی که پزشک برطبق شرایط فرد درنظر می گیرد و همچنین نوع ایمپلنت از عامل های مهم است.پس از سپری شدن این مرحله ها،پزشک در استخوان فک پیچ فلزی قرار می دهد و بدین صورت درمان را آغاز می کند.

 

قیمت ایمپلنت دندان


متاسفانه به دلیل وارد شدن بعضی از تجهیزات پایانی و قیمت ایمپلنت دندان این تجهیزات از کشورهایی مثل آمریکا و یا اروپا بیشتر بوده و دلیل عمده و اصلی آن شرکت های واردکننده ی خارجی هستند که با این قیمت گذاری ها باعث بروز این چنین مشکلاتی شده اند و همه ی کشورهارا از لحاظ قدرت خرید یکسان می پندارند. دلیل دیگر این است که این تجهیزات را با قیمت ایمپلنت دندان بیشتری می فروشند و این تفاوت ها بی تاثیر نبوده است.بیشترین هزینه ی درمان های دندان پزشکی متعلق به کاشت دندان می باشد.بخش عمده ی هزینه ی این عمل به قیمت خود کالا بستگی دارد.
 

از برند های معتبر استفاده کنید


مسلما برندی که انتخاب می کنیم در کیفیت درمان تاثیر زیادی دارد.انتخاب کردن ایمپلنتی که از هر نظر مناسب و محصول شرکت معتبری باشد در ماندگاری و عدم آسیب دیدن ایمپلنت دندان تاثیر بسزایی دارد.برعکس این موضوع نیز کاملا صدق می- کند، یعنی استفاده از جنس نامرغوب و نامناسب عوارض شدیدی به همراه خواهد داشت.
 

بررسی میزان موفقیت


عوامل زیادی در موفقیت ایمپلنت دندان وجود دارند که در میان آن ها می توان به سلامت جسمی،سلامتی و کیفیت لثه و همینطور تراکم استخوان فک اشاره کرد.همه ی این عوامل در موفقیت یک ایمپلنت دندانی تاثیر جدی دارند.
این روش یعنی کاشت دندان،در جوامع پیشرفته ی پزشکی نسبت به سایر عملیات زیبایی دندان مورد تایید قرار گرفته است و در مقایسه با روش های سنتی و قدیمی بهتر است.با این حال به علت هزینه ی بسیار بالایی که دارد باعث می شود تا عده ی زیادی از بیماران از انجام این عمل چشم پوشی کنند.بهتر است که در ابتدا با پزشک متخصص مشورت کنید و سپس تصمیم بگیرید.
ایمپلنت دندان کار آسانی نیست و نباید آن را به هر پزشکی سپرد.درست است که هزینه ی انجام این عمل بسیار مهم است، اما با چه قیمت ایمپلنت دندان...در نتیجه هم به فکر هزینه باشید و هم پزشکی که قرار است زیبایی دندانتان را به او بسپرید.پس در این زمینه کاملا هوشیار باشید و با آگاهی کامل تصمیم بگیرید.
 

اصول قالبگیری پروتز ایمپلنت


این مقاله روش های مختلف قالبگیری پروتز ایمپلنت  را ارائه میدهد و به 2 روش تری باز و بسته می پردازد.این مراحل نیاز به دقت زیادی دارد و دندانپزشکان باید با دقت بیشتری این مرحله را طی کنند تا پروتز نهایی را بتوانند به بهترین نحو ممکن بسازند. در ادامه مطالب به خلاصه ای از این دو مرحله خواهیم پرداخت.
1. تری باز
اگرقالبگیری در نواحی فیکسچر و به طرز تری بازاست نیازبه دقت بیشتری است و تکنیک ویژه آن سمت گزینش اباتمنت های زاویه داراست و از این روش معمولا دندانپزشکان کمک میگیرند. ایمپرشن کوپینگ های باز در این روش کاربرد دارند  و وقتی زمان برداشت قالب فرا میرسد جابجاکردن بخش ها کم می شود.
اول از همه برروی سطح فیکسچر، با بسته شدن ایمپرشن کوپینگ ها روبه رو خواهید شید و دراین بخش ها تزریق ماده قالبگیری صورت میگرد. در این مرحله تری معمولی کاربرد دارد با این تفاوت که با سوراخ شدن جایگاه ایمپرشن ها روبه رومی شود، به روشی ای که نوک آنها بعد از اینکه تری بر سطح ایمپرشن جای گیری کرد، از تری خارج می شود.پیچ ایمپرشن ها بدوناپ اینکه تری را جدا کند،  باز میکنند و پس ازآن ازسطح ایمپلنت دندان آنها را با قالب جدا میکنند.
پس ازاینکه این مرحله انجام شد،ایمپرشنی که در قالب جا مانده، درلابراتوار آنالوگ را می بندند ودر این مناطق شکل بافت نرم به وجود می آید و سپس گچ ریزی صورت می گیرد و اباتمنت متناسب انتخاب می شود وزمانی پروتز نهایی اباتمنت به وجود می آید که مرحله تولید نشانگر جایگاه و موم گذاری گذرانده شود و داخل دهان تست و امتحان می شود.
2.
تری بسته
در صورتی از روش  قالب گیری فیکسچر و به صورت تری بسته (Fixture level – Close tray) استفاده میشود که تست اباتمنت خوب نباشد.به صورتی که ازبا کمک گرفتن از جایگزینی ایمپرشن کوپینگ بر سطح فیکسچرمی توانید، جایگاه اباتمنت و فیکسچر را در کست مجددا باسازی کرده واندازه و قطر اباتمنت در لابراتوار امتحان شود.
در این شیوه ایمپرشن کوپینگ به جای هیلینگ بسته میگردد و در این مناطق ماده قالبگیری داخل می شود. پس از آن بر سطح ایمپرشن کوپینگ ها تری قالبگیری قرار میگیرند. دراین حالت نمود درونی تری،محل جدید ایمپرشن ها را مشخص میکند.
 

ایمپلنت های دندانی چیست؟




ایمپلنت های دندانی از روکش های فلزی یا قالب هایی تشکیل شده اند که در درون استخوان فک ودهان و لثه به شکل جراحی قرار می گیرند. زمانی که این ایمپلنت ها در جایگاه خودشان قرار می گیرند، این اجازه را به پزشک خود می دهند تا دندان هایی که قرا است جای آنها باشند را به خوبی روی آن قرار دهند.
برای قرار گرفتن و پذیرش ایمپلنت، شما باید از لثه های سالم وغیر عفونی و استخوان مناسب و محکم و به اندازه برخوردار باشید تا بتوانید به خوبی از ایمپلنت حمایت کنید. شما علاوه بر این باید قول دهید که  ازاین ایمپلنت های ساخته شده سالم وصحیح نگه داری کنید. برای موفقیت در استفاده از ایمپلنت در زمان زیاد مراقبت های دقیق و خوب ازدهان و دندان ومراجعه به دندانپزشکی به طورمنظم بسیار مهم است.
درسته که استفاده ازایمپلنت ها روشی گران تر از شیوه های دیگر کاشت دندان ها هستند، و حتی تقریبا همه بیمه های موجود اغلب پایین تر از 10% مبالغ  را حمایت می کنند.ولی با همه ی اینها ایمپلنت دندانی، بهترین و موثر ترین شیوه و عمل برای پر کردن جای خالی دندانهایی که از دست رفته است می باشد و شکلی طبیعی و منظم و زیبا دارد.
منبعایمپلنت   ، آفتاب

 

رادیولوژی در شمال تهران

رادیولوژی در شمال تهران

عکاسی یکی از شاخه های هنری است که در موارد بسیاری به حیطه های علمی و صنعتی وارد می شود. یکی از حیطه هایی که عکسی در آن ورود داشته، پزشکی و رادیولوژی است. در این نوشتار عکاسی پزشکی و فواید آن به اختصار بررسی می شود.

c19q_e2.jpg

عکس فتوگرافی

به گزارش مجله تناسب اندام، در کنفرانس های پزشکی همواره اسلایدهایی به نمایش در می آید که تکمیل کننده کلام سخنران است. اگر سخنران هیچ تصویری ارائه ندهد، چه بسا مخاطبین از درک موضوع بازبمانند و به ادامه مطالب توجهی نکنند. به همین علت است که در سمینارها و گردهمایی علمی و پزشکی، تصاویر به گونه ای انتخاب می شوند که گویای مطلب بوده و مفهوم مورد نظر سخنران را به خوبی منتقل کنند. تصاویر ارائه شده در یک کنفرانس پزشکی اگر به ظاهر بیمار محدود باشد، فتوگرافی خوانده می شود.

تفاوت فتوگرافی با رادیولوژی

فتوگرافی یکی از فنون مورد استفاده در تصویربرداری پزشکی است. اما تفاوت آن با سایر عکس های پزشکی در این است که در یک آتلیه و توسط یک عکاس تهیه می شود. بر خلاف سایر عکس های پزشکی که در بخش رادیولوژی و توسط متخصص رادیولوژی یا سونوگرافی تصویربرداری می شود.

تفاوت دیگر فتوگرافی با سایر زیرشاخه های تصویر برداری پزشکی در این است، که فتوگرافی ظاهر بدن مانند پوست، مو، دندان ها، بینی و گوش را به تصویر کشیده، در مقابل رادیولوژی و سونوگرافی داخل اندام ها، اعصاب، استخوان ها و نسوج را برای درمانگر نمایان می سازد.

انواع فتوگرافی

فتوگرافی در شاخه های مختلف پزشکی و دندانپزشکی به عنوان یک وسیله شناخت وضعیت بیمار کاربرد دارد. تعدادی از عکس های فتوگرافی متداول به این شرح است:

  • فتوگرافی جراحی فک و صورت
  • فتوگرافی جراحی شکم
  • فتوگرافی جراحی گوش
  • فتوگرافی جراحی بینی
  • فتوگرافی جراحی پلاستیک
  • فتوگرافی ارتودنسی

عکس فتوگرافی جراحی بینی

عکس فتوگرافی جراحی بینی یکی از شایع ترین استفاده های فتوگرافی است. هنگامی که بیمار برای نخستین بار به جراح بینی مراجعه می کند، جراح درخواست عکاسی فتوگرافی از بینی را می دهد تا با مقایسه عکس ها به خوبی از مشکل بیمار مطلع شود.

عکس فتوگرافی جراحی بینی قبل از عمل

قبل از عمل جراحی، اولین مجموعه عکس از صورت بیمار تهیه می شود. نحوه عکاسی به این صورت است که بیمار بایستی رو به دوربین قرار گرفته و سر را صاف نگه دارد. به شکلی که در عکس مقدار مساوی از هر دو گوش در تصویر دیده شود. اگر سر اندکی به یک طرف مایل شود، سبب ایجاد خطا در دید پزشک خواهد شد.

عکس تمام رخ، انحراف بینی، انحراف فک یا هر کجی در صورت و تناسب بین بینی و سایر اجزا صورت را نمایان می سازد. در همین حالت یک عکس تمام رخ با لبخند نیز باید برداشته شود. این عکس، خط لبخند و تغییرات بینی در هنگام خنده را ثبت می کند.

عکس نیم رخ باید در وضعیتی برداشته شود که تنها یک ابرو و نیمی از لب ها مشخص باشد. این عکس جلوزدگی فک، برآمدگی لب، برجستگی گونه، افتادگی ابرو، میزان قوز و افتادگی نوک بینی را ظاهر می سازد. عکس نیم رخ از چپ و راست تهیه می شود.

عکس بعدی عکس از قاعده بینی است که برای عکاسی در این حالت باید دوربین در پایین صورت رو به بالا قرار گرفته و حفره های بینی را در کادر داشته باشد. این عکس اندازه ی حفره های بینی و قرینه بودن آن ها را نشان می دهد.

حالت بعدی عکس از بالای سر بیمار است به طوری که دوربین به صورت عمودی بالای سر بیمار قرار گرفته و غیر متقارن بودن پره های بینی و انحراف آن ها را مشخص سازد.

عکس سه رخ نیز حالتی است که یک چشم به صورت کامل به همراه نیمی از چشم دیگر، در کادر قرار دارد. عکس سه رخ که زیباترین حالت برای عکاسی پرتره خوانده می شود، نسبت اجزا صورت را از منظر زیبایی شناختی به خوبی نشان می دهد.

تمامی این عکس ها در حالت بدون خنده و با خنده تهیه وبرای پزشک ارسال می شود. پزشک بعد از مشاهده و مقایسه عکس ها، طرح دقیق جراحی را معلوم کرده و با آگاهی کامل از تمام جزییات دست به جراحی خواهد زد.

عکس فتوگرافی جراحی بینی بعد از عمل

بعد از عمل جراحی در همان زوایایی که قبل از عمل، عکاسی شده بود، برای دومین بار عکس هایی برداشته می شود. این عکس ها در فواصل زمانی مشخصی بعد از جراحی ثبت می شود تا روند تغییرات و بهبودی، قابل درک باشد. از مقایسه عکس های نهایی با عکس های پیشین، ماحصل جراحی نمایان خواهد شد.

فواید عکس فتوگرافی جراحی بینی

  • جراح از این عکس ها به عنوان یک رزومه کاری استفاده خواهد کرد.
  • این نوع از عکس ها به عنوان سند پزشکی، به پرونده بیمار ضمیمه می شود.
  • عکس های فتوگرافی به بیمار کمک می کند تا بتواند چهره خود را قبل و بعد عمل مقایسه کرده و نارضایتی های بی مورد را کنار بگذارد.
  • جراحان و مراکز درمانی برای تبلیغات می توانند از این تصاویر سود برند.
  • آموزش دانشجویان با بهره گیری از این تصاویر به راحتی ممکن خواهد بود.

عکس opg

عکس opg یا پانارومیک، یک عکس رادیولوژی از تمام فک و دندان ها است که ریشه و میزان پوسیدگی دندان ها را نشان می دهد.

عکس opg  در شمیرانات

رادیولوژی الف در میدان الف زعفرانیه، یک مرکز مجهز برای تهیه عکس opg در شمیرانات است که تمام خدمات رادیولوژی را ارائه می دهد.

عکس ایمپلنت

به انواعی از عکس های رادیولوژی که قبل و بعد از کاشت ایمپلنت برداشته می شود، عکس ایمپلنت گفته می شود.

عکس ایمپلنت در منطقه 1

مراکز رادیولوژی متعددی امکان تهیه عکس ایمپلنت را دارند؛ اما رادیولوژی الف برای ارائه عکس ایمپلنت در منطقه 1  ، انتخاب های متعددی نظیر cbct، opg، سی تی اسکن، رادیوگرافی جمجمه و رادیوگرافی سینوس را در اختیار بیمار و دندانپزشکان قرار می دهد.